Графік роботи:Пн.-Пт. з 9.00 - 17.00 Телефон для зв'язку: +31686275761
Onze diensten

Bouw

Het adviseren van bouwbedrijven en uitzendbureaus bij de uitvoering van bouwprojecten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Zoekt uw bedrijf opdrachten in Duitsland, Frankrijk, België of Nederland? Of heeft u al een bouwproject of een opdracht in Europa? Neem contact met ons op. Wij zullen u helpen om uw project winstgevend te maken en om valkuilen te voorkomen, die u tegen kan komen tijdens het uitvoeren van uw opdracht. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner?

Stuur ons een email voor meer informatie


Meer

Recruiting

  1. Wij adviseren uitzendbureaus, die gespecialiseerd zijn in het leveren van tijdelijk personeel en ondersteunen wervingsbureaus bij het uitvoeren van hun activiteiten in Polen, Litouwen, Letland, Oekraïne, Wit-Rusland, Moldavië, Nepal en de Filippijnen.
  2. Juridische ondersteuning, werving, selectie en training van personeel voor technische bedrijven die burgers uit Oekraïne, Moldavië en Wit-Rusland willen inhuren om uw bouwprojecten in de Europese Unie, Azië en Afrika uit te voeren.
  3. Juridische ondersteuning voor bedrijven, advies over praktische kwesties met betrekking tot arbeidsbemiddeling, werving, selectie en opleiding van personeel voor bedrijven die burgers uit Nepal, India en de Filippijnen willen inhuren om in Polen en de Europese Unie te werken.

Stuur ons een email voor meer informatie


Meer

Transport

We adviseren transport- en logistieke bedrijven bij het minimaliseren van de belastingdruk en het werven van personeel uit Oost-Europa

Stuur ons een email voor meer informatie


Meer


Wij bieden aan

Onze voordelen

Wij hebben aantrekkelijke voordelen voor u

Ervaring

Brede juridische kennis met betrekking tot werkbemiddeling en -verschaffing voor buitenlanders in Europa

Succesvolle projecten

Praktijkervaring en succesvol uitgevoerde projecten. In tegenstelling tot onze concurrenten bieden wij u kant-en-klare oplossingen en mechanismen die al werken

Technische kennis

We hebben vele jaren praktische ervaring opgedaan op het gebied van bouw en techniek. Dit maakt snelle en kwalitatieve werving van geschikte kandidaten en hun opleiding mogelijk.

Bestel een consultatie

контактна інформація

Наш офіс

Oleh Yankovskyi Advies Bouw Services
Boerhaavelaan 43B
3112 LB Schiedam

BANK: ING
IBAN: NLS9INGB0008817228
SWIFT: INGBNL2AXXX

tel.: 06862757 61
E-mail: olehyankovskyi27@gmail.com
KvK nr: 73737437
Btw nr.: NL595452334801країни де

Ми працюємонаші проекти реалізовані в таких містах

БогатиняГданськСвідницяЛодзьВроцлавСент ГісленЛьєж


наші сторінки

Соціальні мережі

реалізовані проекти, наші роботи та новини у соцмережах